کد خبر 222546
۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
سوخت، درصدر کالاهای قاچاق در خراسان جنوبی قرار دارد

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خراسان جنوبی گفت: سوخت درصدر کالاهای قاچاق در خراسان جنوبی قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ محمد شریف گلچین روز شنبه با حضور در برنامه پرسمان صدای خاوران، تأکید کرد: قاچاق، تهدید کننده اقتصاد، فرهنگ و حوزه های اجتماعی است و به جهت اهمیت موضوع، قانون جامع مبارزه با قاچاق کالا و ارز مصوب ۱۴۰۰ در این خصوص ملاک عمل و اجراست.

وی با اشاره به عنوان سال "مهار تورم، رشد تولید" و نقش قاچاق در عدم تحقق این شعار، افزود: با تقویت رویکردهای پیشگیرانه، هوشمند سازی در این خصوص و نیز همکاری خوب مردم اقدامات مناسب و شاخصی در این زمینه در کشور و بالاخص استان با حمایت ها و ارشادات استاندار انجام شده است.

به گفته وی؛ خراسان جنوبی با توجه به موقعیت جغرافیایی و سود بسیار بالای قاچاق کالا، گذرگاه کالاهای قاچاق است.

مدیرکل امنیتی استانداری با ذکر این نکته که مردم استان مصرف کننده کالای قاچاق نیستند، تصریح کرد: قاچاق تهدید کننده اقتصاد و اشتغال خراسان جنوبی می باشد لذا تمرکز بیشتر بر ایجاد زنجیره های نظارت هوشمند در این زمینه است.

گلچین گفت: عمده ترین قاچاق در خراسان جنوبی، سوخت است که کشف حدود چهار میلیون لیتر سوخت از ابتدای سال جاری تاکنون توسط فراجا ، نشان می دهد که رشد بیشتری نسبت به بقیه کالاها داشته است.

به گفته وی؛ بعد از سوخت بیشترین قاچاق کالا در خراسان جنوبی به ترتیب مربوط به دارو، طیور ، البسه، لوازم خانگی و دام سبک و سنگین است که در همه این موارد کشفیات خوبی امسال داشته ایم.

وی با بیان اینکه برای جلوگیری از قاچاق سوخت اقداماتی توسط دستگاه های مسئول در بخش های کشاورزی ، صنعت و معدن و... انجام شده، متذکر شد: با انجام این کارها قرار نیست محدودیت هایی برای کشاورزان، صنعتگران و فعالان حوزه معدن ایجاد شود، بلکه اگر لازم باشد بیش از سهمیه اختصاص یافته نیز سوخت در اختیار فعالان این حوزه ها قرار می گیرد.

دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان خاطرنشان کرد: هدف اصلی از همه این اقدامات مدیریت مناسب مصرف سوخت در استان است و اینکه قاچاق کالا سبب آن نشود که در حوزه تأمین کالا در خراسان جنوبی مشکل خاصی داشته باشیم.

گلچین تصریح کرد: در این راستا تلاش های دستگاه های مربوط بیشتر بر ارتقاء دانش و آگاهی های مردم با هدف جلوگیری از قاچاق کالا متمرکز شده است.

به گفته وی؛ تلاش شده با عمل به قوانین موجود در این حوزه با همکاری اصناف از انحراف در شبکه توزیع و قاچاق کالا جلوگیری شود.

وی با اشاره به تشدید گشت های مشترک در روزهای پایانی سال، گفت: از طریق کارگروه های ذیل  کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان و با بهره گیری از همه ظرفیت های موجود، اقدامات پیشگیرانه ای انجام شده است.

مدیرکل امنیتی استانداری ادامه داد: در این راستا ۳۱ طرح سراسری و منطقه ای درخراسان جنوبی اجرا شده که منجر به کشف حدود چهار میلیون لیتر سوخت قاچاق شده است.

گلچین افزود: این سوخت قاچاق از استان های شمالی و سمنان به منظور گذر از مرزهای خراسان جنوبی وارد می شوند که علاوه بر خطرات بسیاری که انجام این کار به دنبال دارد، سبب تاراج سرمایه ملی می شود.

وی تأکید کرد: اهتمام حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان بر این است که با برنامه ریزی های لازم  و همراهی بیش از گذشته مردم، این موضوع سال آینده با جدیت بیشتری دنبال شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha